detector.media
08.03.2022 13:12
Нацрада закликає міжнародних виробників контенту відмовитись від співпраці з Росією
Нацрада закликає міжнародних виробників контенту відмовитись від співпраці з Росією
Регулятор обіцяє зберегти доступ до української аудиторії всіх каналів, які припинять свою дистрибуцію на території Росії.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення звернулась до міжнародних виробників та дистриб’юторів телеконтенту з проханням скасувати розповсюдження каналів на території агресора. Про це йдеться на сайті регулятора.

«Поки одна частина українців захищає свою територію, а інша ховається по сховищах або у ліфтових холах чи в погребах, прислухаючись до канонади та сигналів повітряної тривоги, російські глядачі переглядають NatGeo, Animal Planet, VIP Premiere, TV1000, Mezzo Live HD і слухають MTV’s 00 та решту каналів сімейства MTV. Понад 50 телеканалів. Ми просимо вас припинити їх звичне і комфортне життя», – йдеться у зверненні.

Також Нацрада обіцяє зберегти доступ до української аудиторії всіх каналів, які припинять свою дистрибуцію на території Росії сьогодні: «І ми зробимо все, аби український глядач назавжди забув про існування каналів, які залишаться доступними для перегляду на території агресора завтра. Війна є війна. Хто не з нами – той проти нас. Україна переможе. З вами чи без вас – вибір за вами. Нам більше подобається “з вами”».

Нагадаємо, після російського нападу на Україну Росію залишають іноземні медіа — зокрема й ті, що постачали російський ринок розважальним контентом. До прикладу, прем’єра фільму «Морбіус» від Marvel, яка планувалася на 24 березня, скасована — Sony Pictures більше не показуватиме кіно росіянам. Разом із нею з Росії йдуть Disney, Paramount, Universal pictures і Warner Bros. Про відмову працювати з росіянами вже заявили британські студії. BBC Studios відкликала всі ліцензії на контент для Росії, ITV Studios та Fremantle не випускатимуть нову продукцію в Росії, All3Media зупинила переговори з російськими телемовниками.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY