detector.media
08.03.2022 11:19
Російські окупанти завезли на Запорізьку АЕС 14 журналістів-пропагандистів – «Енергоатом»
Російські окупанти завезли на Запорізьку АЕС 14 журналістів-пропагандистів – «Енергоатом»
Пропагандисти ймовірно зніматимуть сюжети про «вдячність» фахівців станції окупантам.

Російські окупанти завезли на Запорізьку АЕС 14 журналістів-пропагандистів. Про це повідомляється в телеграм-каналі державного підприємства «Енергоатом».

«Найближчим часом від них поллються тонни інформаційного лайна про "безпеку" найбільшого в Європі ядерного об‘єкту, щоб "переконливо" виправдати ядерний тероризм загарбників. Також заплановані зйомки працівників станції (звісно ж – під дулом автомата) з розповідями про вдячність «асвабадітєлям», заспокійливі мантри про контроль з боку фахівців "Росатома" та готовність прийняти делегацію МАГАТЕ, "благодійний" дозвіл на продовження виробництва електроенергії для потреб України й інші фейки. Не вірте!» – йдеться в повідомленні.

Наразі на території ЗАЕС перебуває близько 50 одиниць російської важкої техніки, боєприпаси, вибухівка та щонайменше 400 терористів. Персонал станції працює на енергоблоках, забезпечуючи експлуатацію ядерних установок. Всі технічні рішення керівництво станції примусили погоджувати з представником окупантів.

Раніше Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни знімають в Україні постановочні репортажі для пропагандистських каналів про нібито «людяність» своїх солдатів.

Фото: inlviv.in.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY