detector.media
07.03.2022 20:43
Depositphotos і VistaCreate йдуть з російського та білоруського ринків
Depositphotos і VistaCreate йдуть з російського та білоруського ринків
Depositphotos: Наша позиція однозначна. Ми проти війни в Україні, засуджуємо дії Росії.

Depositphotos і VistaCreate оголосили про вихід з російського та білоруського ринків через масштабну агресію проти України.

Про це повідомила керівник відділу PR та комунікації Depositphotos Анастасія Федь-Тітова.

«Наша позиція однозначна. Ми проти війни в Україні, засуджуємо дії Росії. Через військову агресію Росії на території України, Depositphotos і VistaCreate припиняють всі продажі й надання послуг клієнтам та партнерам з РФ і РБ. Ми не хочемо, щоб наші сервіси використовували для пропаганди, дезінформації чи підтримки протиправних дій і припиняємо будь-які види співпраці з клієнтами і партнерами з країн-агресорів», – повідомила Федь-Тітова.

У жовтні 2021 року фотобанк Depositphotos разом із графічним онлайн-редактором Crello став частиною міжнародної компанії VistaPrint, яка працює у сфері дизайну й маркетингу.

Після об’єднання Crello змінив назву на VistaCreate і в якості інтегрованого стратегічного партнера став частиною нового бренду Vista разом із VistaPrint, 99designs від Vista та Vista x Wix.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та вбивають цивільне населення. 

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

«Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

Фото: пресслужба Depositphotos

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY