detector.media
07.03.2022 17:07
Столар заявив, що перебуває за кордоном, але обіцяє повернутись
Столар заявив, що перебуває за кордоном, але обіцяє повернутись
Вадим Столар: Новина про початок війни застала мене не в Україні, я відчув шок і обурення, страх за рідних та близьких мені людей.

Нардеп «ОПЗЖ» та медіавласник Вадим Столар перебуває за кордоном, але обіцяє невдовзі повернутися і вкласти «всі свої засоби і сили» у відбудову України. Про це Столар повідомив у коментарі «Радіо Свобода».

«Новина про початок війни застала мене за кордоном. Я відчув шок і обурення, страх за рідних та близьких мені людей. З кожним днем ці емоції лише посилюються», – розповів він.

Події, що відбуваються в Україні, Столар оцінює як війну, яка принесла руйнування та жах, яка калічить життя і вбиває людей.

Столар наразі перебуває у Варшаві, де займається запуском глобального хабу, який спрямовуватиме допомогу Україні з усього світу.

«Для цього проводжу переговори з бізнесом, налагоджую логістику. Ці процеси займають багато часу, але щойно вони запрацюють, звісно, що я повернуся до України», – повідомив нардеп.

За словами Столара, на допомогу Україні його Фонд уже витратив понад 20 млн гривень, а компанії, які асоційовані зі ним, – 70-80 млн гривень. Але, наголошує він, для нього важлива не сума витрачених коштів, а «допомога людям».

Він також зазначив, що готовий буде долучитися до відбудови українських міст після перемоги України у війні.

Щодо роботи медіа-холдингу Live Network Столар зазначив, що він зараз перебуває на етапі адаптації до нових реалій: канал Kyiv Live поки не в ефірі, Live Одеса мовить у штатному режимі. Окрім того, канали допомагають працювати єдиному національному мовнику. Digital-платформи працюють як і раніше.

Українські бізнесмени та медіавласники коментують «Радіо Свобода» злочини російської армії в Україні. 

Зокрема, Віктор Пінчук назвав широкомасштабне військове вторгнення Росії в Україну геноцидом українського народу, страшним воєнним злочином, а також загрозою для всього світу і людства.

Найбагатший українець Рінат Ахметов заявив, що перебуває в Україні та не збирається нікуди їхати. За його словами, те, що відбувається зараз в Україні, він «не міг уявити і в страшному сні».

Після початку повномасштабного російського вторгнення Ахметов публічно назвав президента РФ Путіна воєнним злочинцем.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та вбивають цивільне населення. 

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

«Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

Фото: пресслужба «ОПЗЖ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY