detector.media
07.03.2022 14:24
Росія різко активізувала інформаційно-психологічні операції щодо України – ОП
Росія різко активізувала інформаційно-психологічні операції щодо України – ОП
Олексій Арестович: Це робиться з метою придушити психологічну здатність українців чинити спротив, не варто на це реагувати.

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російські окупанти різко збільшили інтенсивність інформаційно-психологічних операцій щодо населення, військовослужбовців та політичного керівництва України.

«З'явився новий фактор. Цей фактор полягає в тому, що противник різко збільшив інтенсивність інформаційно-психологічних операцій, які здійснюються проти нас з вами, проти населення України, Збройних сил та керівництва країни», – заявив Арестович.

За словами радника, це означає, що росіянам погано вдаються «вправи» на землі та в повітрі, тому вони збільшують атаки в інформаційному просторі, по-друге, це робиться з метою придушити психологічну здатність українців чинити спротив.

«Не варто на це реагувати», – додав він.

Арестович також додав, що за минулу добу супротивник не зміг просунутися на жодній із ділянок фронту. Українські військовослужбовці, у свою чергу, контратакують війська РФ на всіх стратегічних напрямках.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та вбивають цивільне населення. 

«Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

Скріншот відео: Офіс президента/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY