detector.media
05.03.2022 22:46
Оновлення Дошки ганьби: серед колаборанток — Тетяна Поп, Олена Бережна та Вікторія Шилова
Оновлення Дошки ганьби: серед колаборанток — Тетяна Поп, Олена Бережна та Вікторія Шилова
Ватность не красит дам.

«Детектор медіа» щодня оновлює Дошку ганьби — перелік українських політиків, медійників та інших публічних людей, які підтримали російську агресію, виправдовують дії Росії, перекладають відповідальність на Україну та закликають до капітуляції.

5 березня до переліку додалися:

Тетяна Поп — колишня закарпатська українка, фанатка Путіна, яка досі вважає, що Україна швидко програє війну. А також радіє, що Кремль заблокував соціальні мережі — мовляв, без них краще живеться.

Олена Бережна. Авторка найфантастичнішої концепції «розв’язання українського питання», до якої не додумався навіть Путін. Вимагає ліквідації «нацизму в центрі Європи» і чекає на повернення Миколи Азарова.

Вікторія-Віталія Шилова — колишня чиновниця і журналістка з Дніпра, яка присвятила своє життя боротьбі проти війни (а насправді — допомозі тим, хто цю війну розпалює та творить, себто російській владі). Поширює кремлівську брехню про Україну, звинувачує в нападі Росії на Україну… англійців, а також обіцяє, що Росія змете все на своєму шляху.

Більше про цих та інших колаборантів і колаборанток читайте на Дошці ганьби.

Ви можете допомогти нам збирати свідчення про публічних людей, які стали на бік ворога в ці дні. Пишіть нам, якщо ми пропустили когось важливого.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY