detector.media
04.03.2022 21:13
Європейська асоціація медійних сейлзхаусів припинила співпрацю з російськими компаніями
Європейська асоціація медійних сейлзхаусів припинила співпрацю з російськими компаніями
Після звернень українських мовників EGTA зупинила відносини з Росією.

Європейська група телереклами (European Group for Television Advertising, EGTA) припинила будь-яку співпрацю з російськими рекламними агентствами та телерадіокомпаніями через російську агресію проти України. Про це «Детектор медіа» довідався з повідомлення організації.

«Рада директорів EGTA, глобальної галузевої організації телевізійних і радійних сейлзхаусів, вирішила негайно припинити відносини з усіма російськими членами асоціації, — йдеться в повідомленні. — В останні кілька днів ми бачили безпричинне російське вторгнення в Україну та жорстоку війну проти українського народу. Як асоціація, побудована на міжнародній співпраці, ми глибоко стурбовані трагічною ситуацією й рішуче засуджуємо російську атаку на демократію та мир у Європі». Попри те, що асоціація вважає росіян «втягнутими» в конфлікт, вона зупиняє співпрацю з російськими компаніями аж до рішення наступної Генеральної асамблеї EGTA.

До EGTA входять «Европейская медиагруппа», Everest Sales, «Газпром-Медиа», «Медиа-1», Національний рекламний альянс Росії та «Российская медиагруппа».

EGTA — некомерційна торгова асоціація, заснована в 1974 році, що базується в Брюсселі. Організація об'єднує понад півтораста телевізійних і радійних сейлз-хаусів, розташованих у 40 країнах Європи і світу. На частку EGTA припадає більше 75% європейського ринку телевізійної реклами і близько 50% радійної реклами в країнах, де працюють учасники асоціації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY