detector.media
04.03.2022 16:46
У Херсоні колаборанти погрожують журналістам ув’язненням – ІМІ
У Херсоні колаборанти погрожують журналістам ув’язненням – ІМІ
Колаборант Кирило Стремоусов погрожує «переписом населення» і покаранням для «тих, хто жив на гранти».

У тимчасово окупованому Херсоні місцевий колаборант Кирило Стремоусов погрожує «інакомислячим» російським ув’язненням. Про це повідомляє ІМІ з посиланням на місцевих журналістів.

«Усім, хто проти "русского міра", тобто патріотам, активістам, журналістам, тут небезпечно. Бо Стремоусов обіцяє зачистки й тюрми», – повідомила ІМІ одна з журналісток, що залишилися в обласному центрі.

Зокрема, у своєму відеозверненні Стремоусов пообіцяв «перепис населення» і покарання для «тих, хто жив на гранти».  

Себе Стремоусов називає у відео «русским», який багато років «страждав» від «нацистів» та «провокацій СБУ». Також він збрехав, що СБУ заарештовувало його. Насправді жодного разу правоохоронці його не затримували.

Наразі російські окупаційні війська тимчасово знаходяться в обласному центрі.  Російські окупанти захопили телевежу і встановили розтяжки на території «Суспільне Херсон».

Регіональні телеканали Херсонщини перестали працювати. Окупанти через приставку Т2 почали транслювати 24 російські телевізійні та 3 радіоканали.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та вбивають цивільне населення. 

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

Скріншот відео: сторінка Стремоусова у YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY