detector.media
04.03.2022 09:30
Британський офтальмологічний центр працює безкоштовно для всіх громадян, які отримали поранення чи травми очей
Британський офтальмологічний центр працює безкоштовно для всіх громадян, які отримали поранення чи травми очей
Діяльність клініки погоджена з МОЗ та внесена в перелік підприємств, що надають екстрену медичну допомогу у військовий час.

Британський офтальмологічний центр працює безкоштовно для всіх громадян України, які отримали поранення чи травми очей, також при гострих захворюваннях очей, що потребує невідкладної допомоги в режимі 24/7.

Працюють досвідчені хірурги-експерти: Жук Андрій, Грошева Ксенія, Фостер Наталія (Велика Британія) на чолі групи спеціалістів.

Діяльність клініки погоджена з МОЗ та внесена в перелік підприємств, що надають екстрену медичну допомогу у військовий час. Розхідні матеріали надані американською компанією Alcon та англійською компанією Rayner.

Ми дуже вдячні компаніям за підтримку та допомогу, також використовуємо свої власні розхідні матеріали! Приймаємо пацієнтів за попереднім записом в центрі інформації та реєстрації, також проводимо консультації он-лайн.

Детальна інформація на сайті https://eyes.ua/ та за телефонами: +38(044) 2307070 +38(068) 2307070 +38(099)230 7070

«Ми виконуємо свій професійний обов’язок і будемо залишатись на робочому місці постійно», – повідомила засновниця Британського офтальмологічного центру Наталія Фостер.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY