detector.media
03.03.2022 13:15
Студія подкастів Izone Media збирає історії людей про перший день війни
Студія подкастів Izone Media збирає історії людей про перший день війни
Історії-спогади людей розкажуть у межах проєкту «Бруд і кров».

Студія подкастів Izone Media збирає історії про перший день війни, 24 лютого 2022 року. Історії-спогади людей розкажуть у межах проєкту «Бруд і кров».

Izone Media спільно з репортеркою Альоною Савчук кілька тижнів тому запустили подкаст про війну «Бруд і кров». Однак встигли випустити лише один епізод, у другому — планували розповісти про мову ворожнечі.

«Проте зараз ми не маємо ані морального права, ні сили волі просувати виваженість і терпимість. Тому ми продовжимо робити нашу роботу й будемо розповідати про те, що війна робить з людиною, проте змінимо фокус. Ми хочемо розповісти ваші історії. У цьому епізоді поговоримо про те, як кожен з нас дізнався про початок війни. І запрошуємо вас поділитися своїми історіями», — розповіли в студії.

Izone Media закликала українців записати коротке аудіо та розказати все, що відчували 24 лютого: «Хто вас розбудив чи кого ви? Ваші перші думки, страхи, дії, переписки з рідними й далекими».

Для цього треба:

1. Перейти у телеграм-бот @mudandblood_bot та натиснути /start.

2. Записати свою історію голосовим повідомленням або надіслати раніше записані аудіо чи уривки з повідомлень.

«Важливо: ви можете надіслати або записати аудіо будь-якою мовою, а його тривалість необмежена. Ви можете розповісти свою історію анонімно, проте буде здорово, якщо назветеся й розкажете, хто ви і звідки. Досвід кожного — безцінний, справді без перебільшення. І ми будемо щиро вдячні за можливість його зберегти», — додали в студії.

Фото: Сергій Нуженко / Izone Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY