detector.media
02.03.2022 19:52
У Коростені російські військові обстріляли телевежу. Є жертви
У Коростені російські військові обстріляли телевежу. Є жертви
Призупинено мовлення каналу «Коростень ТБ».

У Коростені на Житомирщині російські військові близько 15:00 обстріляли телевежу та блокпост.  Четверо людей загинули, ще п’ять отримали тяжкі поранення. Про це з посиланням на міську раду повідомляє фкйсбук-спільнота «Коростень офіційний інформаційний».

У Національній раді з питань телебачення та радіомовлення уточнили, що наразі вежа працює. Однак не доходить сигнал каналу «Коростень ТБ», обстрілом пошкоджено кабель доставки. Через обстріл блокпосту спеціалістів туди сьогодні не допустили.

Оператором каканалу є ТОВ «Зеонбуд», а радіо — Комунальне підприємство Коростенської міської ради «Творче об’єднання "Коростеньмедіа"». 

Нагадаємо, 1 березня після серії вибухів у Києві зник телесигнал. Мовлення телеканалів було призупинено у цифровому ефірі, у провайдерів та на супутнику телеканали продовжують транслюватись. Снаряд потрапив в апаратну мовника на телевежі. Згодом канали частково відновили мовлення у Т2.

2 березня окупанти стріляли у Харківську телевежу. Снаряд пошкодив будівлю поряд. Мовлення каналів оперативно відновили. Також у цей день стріляли по телевежі у Лисичанську Луганської області. Однак снаряд втрапив у район, поряд з вежею, де є житлові будинки. 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY