detector.media
01.03.2022 22:19
Сайт Суспільного атакували хакери. Під загрозою супутниковий сигнал «UA:Першого»
Сайт Суспільного атакували хакери. Під загрозою супутниковий сигнал «UA:Першого»
Команда продовжує інформувати у соцмережах.

Сайт Суспільного зазнав хакерської атаки і тимчасово не працюватиме. Про це повідомляється у телеграм-каналі мовника. Також російські диверсанти глушать супутниковий сигнал «UA:Першого».

«Сайт Суспільного атакували — він тимчасово не працюватиме. Як стало відомо, запустили вірус, який знищує файли. Водночас супутниковий сигнал UA: Перший глушать. Готуємось перейти на резервний. Наша команда продовжує працювати та висвітлювати останні події у соцмережах»,  — йдеться у повідомленні каналу.

Як повідомив ДМ голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Микола Чернотицький, момлення не припинять. Канал готується перейти на резервний сигнал. Канал транслюється на своїх параметрах: супутник — Amos 3, 4° W, частота — 11175, поляризація — горизонтальна, FEC — 3/4.

Нагадаємо, сьогодні була спроба росіян знижити телевежу. Після серії вибухів у Києві зник телесигнал. Мовлення телеканалів було призупинено лише у цифровому ефірі. 

За попередніми даними, внаслідок обстрілу телевежі загинули п’ятеро людей, є поранені. 

Після ураження апаратної Національної суспільної телерадіокомпанії України радіостанція «Київ FM» мовить на частоті 92,4 FM.

Президент України Володимир Зеленський засудив ці дії російської агресії.

Фото з сайту Суспільного мовлення

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY