detector.media
28.02.2022 19:33
«1+1 media» запустила англомовний акаунт у твітері про війну Росії проти України
«1+1 media» запустила англомовний акаунт у твітері про війну Росії проти України
Він уже має 7 тисяч читачів за кордоном.

«1+1 media» запустила спеціальний акаунт у твітері — Truth about war in Ukraine для оперативної комунікації з англомовними користувачами в соціальних мережах. Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

На акаунті публікуватиметься найважливіша інформація про перебіг воєнних подій, відео та фото, які можуть знадобитися в підготовці матеріалів, а також спростування тих чи інших фейків, пов’язаних із війною.

Акаунт створили 26 лютого, він вже має 7 тис. читачів за кордоном.

«Щодня ми отримуємо сотні запитів від журналістів, які з різних джерел отримують кардинально протилежну інформацію про те, що у нас відбувається. Своєю чергою, ми перевіряємо інформацію, фото та відео на достовірність, і передаємо це колегам для використання у своїх матеріалах. Щоби спростити процес комунікації, ми запустили окремий твітер-акаунт, де оперативно ділимося актуальними новинами про головне», — коментують у медіагрупі.

Нагадаємо, «1+1 media» створила для іноземних журналістів базу з відеороликами, протитрованими англійською, а також ключовими пресрелізами, що стосуються медіаспільноти та її реакції на ті чи інші дії РФ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY