detector.media
28.02.2022 10:03
Оновлення Дошки ганьби: Анатолій Бурмич, Олена Бондаренко, Сніжана Єгорова, Андрій Єрмолаєв і Юрій Загородній
Оновлення Дошки ганьби: Анатолій Бурмич, Олена Бондаренко, Сніжана Єгорова, Андрій Єрмолаєв і Юрій Загородній
Чергові персонажі, які перекладають відповідальність за російську агресію на українську владу, вітають дії Путіна або вважають, що Україні потрібно негайно капітулювати.

«Детектор медіа» продовжує вести «Дошку ганьби» — облік українських політиків, «експертів» та інших медійних персон, які підтримали російський напад на Україну. Ми вдячні нашим читачам за підказки. Нагадуємо, що до переліку не входять люди, які раніше посідали проросійську позицію, але після 24 лютого 2022 року публічно висловлюють підтримку Україні та засуджують агресора.

У сьогоднішній порції колаборантів — народний депутат від партії «Опозиційна платформа — За життя» Анатолій Бурмич, який ніяк не може зрозуміти, навіщо Україна обороняється. Його колега по партії Юрій Загородній, який закликав українців вимагати відставки влади, якщо вона не піде на негайні перемовини з Росією. Колишня регіоналка Олена Бондаренко, яка нещодавно вітала визнання Кремлем вигаданих республік на окупованих територіях, а тепер проводить аналогію між Росією та ведмедем, який «виліз із барлогу». Колишня телеведуча Сніжана Єгорова, яка нещодавно освідчувалась у підтримці Путіну, а тепер доводить, що російські війська не обстрілюють житлові будинки в Києві, а в усьому винен Зеленський — «військовий злочинець». Політкоментатор Андрій Єрмолаєв, близький до фірташівсько-льовочкінського крила ОПЗЖ, який пропонує Україні капітулювати зараз і не чекати на поразку. Детальніше читайте на «Дошці ганьби».

Будемо вдячні, якщо повідомлятимете нам про інших публічних українців, які підтримують путінську навалу або маніпулюють, заперечуючи відповідальність Росії за агресію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY