detector.media
27.02.2022 14:05
«Скажи росіянам правду». «1+1» запустили російськомовний ютуб-канал
«Скажи росіянам правду». «1+1» запустили російськомовний ютуб-канал
На каналі публікують відеозвернення українських та російських зірок до російського народу щодо того, що насправді відбувається в Україні.

«1+1 media» запустили російськомовний ютуб-канал «Скажи россиянам правду», який покликаний донести до росіян правду про війну, яку розв’язала Росія на території України. Про це компанія повідомила пресрелізом.

Повідомляється, що мета каналу — розбити пропагандистські міфи, які нав’язує своєму народу російська влада. «На YouTube-каналі вже опубліковані звернення російською мовою від українських інфлюенсерів Джамали, Юрія Горбунова, Потапа, NK, Alekseev, Маші Єфросініної, Дмитра Гордона, Олі Полякової, Алана Бадоєва, Антона Птушкіна, Святослава Вакарчука, Олени Кравець, Івана Дорна. Свою позицію за припинення російської агресії висловили і російські артисти Андрій Макаревич (гурт Машина времени), Олексій Кортнєв (гурт Несчастный случай) та Валерій Меладзе», — йдеться у повідомленні.

Раніше провідні українські медіагрупи за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України звернулися до міжнародних телевізійних провайдерів та попросили вимкнути мовлення для російських новинних каналів на європейських супутниках, кабельних мережах, ОТТ-платформах та на інших ресурсах. 

 Фото: скріншот каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY