detector.media
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
27.02.2022 09:24
Оновлення Дошки ганьби. Серед помічників Путіна — Денис Невядомський, Ганна Герман, Олеся Медведєва
Оновлення Дошки ганьби. Серед помічників Путіна — Денис Невядомський, Ганна Герман, Олеся Медведєва
Фіксуємо українських політиків та медійників, які підтримують російську агресію, звинувачують у ній Україну та закликають до капітуляції.

«Детектор медіа» відстежує для історії, спецслужб та правосуддя виступи медійних персон, політиків, політичних коментаторів, які підтримують російську агресію, заперечують її, звинувачують у ній Україну та прямо закликають до капітуляції.

На «Дошці ганьби» вже є Євгеній Мураєв, Ілля Кива, Дмитро Співак, Нестор Шуфрич, Тетяна Монтян, Олексій Калініченко, Михайло Міщанюк, Вадим Рабинович, Ренат Кузьмін, а сьогодні додалися Денис Невядомський, Ганна Герман та Олеся Медведєва.

Водночас констатуємо, що низка медійників та публічних людей, які традиційно належали до проросійського табору, засудили російський напад і публічно підтримують Україну в її спротиві російській навалі. Цих людей ми не включаємо до переліку й не згадуємо, адже вважаємо, що кожен, хто сьогодні за Україну — наш.

Якщо бачите в соцмережах, онлайн-ефірі або в інших місцях виступи українських публічних людей, які стали на бік Путіна — скидайте посилання нам, ми будемо вдячні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY