detector.media
26.02.2022 08:45
1+1 media, StarLightMedia та InterMediaGroup покажуть спільний новинний телемарафон – МКІП
1+1 media, StarLightMedia та InterMediaGroup покажуть спільний новинний телемарафон – МКІП
Наразі марафон ТСН транслюють також канали «Медіа Групи Україна» і «Рада».

Медіагрупи 1+1 media, StarLightMedia та InterMediaGroup покажуть спільний новинний телемарафон. Про це повідомила пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики України.

«Зарaди інформаційної безпеки громадян та для злагодженої інформаційної політики провідні національні телеканали об‘єднують свої зусилля. На глядачів очікують єдині новини. Опівночі старт телемарафону координує холдинг 1+1 media. Далі – Рада, канали груп StarLightMedia та InterMediaGroup.

На цих телеканалах на початку кожної години впродовж доби ви зможете отримувати достовірну ситуацію від Збройних Сил України, Президента, Кабміну, РНБО, СБУ тощо. Ворогу не вдасться посіяти паніку інформаційними вкидами й фейками», – йдеться в повідомленні.

Наразі канали медіагруп транслюють сигнал «1+1». Крім заявлених МІКП, це роблять «Україна» і «Україна 24», а також Суспільне, «Дом», 24 канал та «Київ». Прямий та «Апостроф» показують власні марафони. 

Нагадаємо, у StarlightMedia закликають провайдерів блокувати ОТТ сервіси, які транслюють заборонені російські канали.

24 лютого українські медіагрупи 1+1 media, StarLightMedia, «Медіа Група Україна» та Inter Media Group заявили, що під час воєнного стану всі їхні телеканали мовлять у відкритому доступі на своїх міжнародних і незакодованих версіях.

Фото: скріншот трансляції

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY