detector.media
25.02.2022 09:42
Телеканали здебільшого ретранслюють «Раду», свої марафони на «Україні», «1+1», каналах Порошенка, «24 канал» та «Еспресо»
Телеканали здебільшого ретранслюють «Раду», свої марафони на «Україні», «1+1», каналах Порошенка, «24 канал» та «Еспресо»
Власні марафони телеканали почали запускати близько 9 ранку.

Зранку 25 лютого більшість українських телеканалів транслюють інформаційні марафони. Спершу переважно це була ретрансляція каналу «Рада». Однак після 9 ранку інформаційні канали запустили власний продукт.

Станом на 9.30 «Раду» ретранслюють «Інтер», «UA: Перший» та філії Суспільного, К1, НТН, СТБ, ICTV, Новий канал, 4 канал, Live, «Київ», «Оце», «Дом», «Апостроф», Zoom.

Альтернативою цьому є ефір «1+1». Канал показує сюжети про те як себе вести під час обстрілів, як себе поводити під час атаки в машині тощо, коментарями високопосадовців, які інформують про відключення від енергосистем РФ, ситуацію з водопостачанням тощо. На відміну від 24 лютого не має студії з ведучими. Ефір йде здебільшого у безшовному форматі. Сюжети повторюються і перериваються на звернення президента. Те саме показують інші канали медіагрупи «2+2» та УНІАН

Також близько 9.30 власний спецефір розпочався на каналі «Україна», яка до цього також показувала канал «Рада». Марафон у тому ж форматі, що і 24 лютого: ведучі у студії, прямі включення. Його ретранслюють інші канали групи «Україна 24», НЛО ТВ та «Індиго»

5 канал та Прямий транслюють власний марафон зі студією та новинами. Тоді як учора Прямий ретранслював «Раду» . Також свій ефір показують «24 канал» та «Еспресо».

Нагадаємо, 24 лютого після вторгнення російських військ на вільну територію нашої країни українські телеканали оперативно запустили марафони і інформують про перебіг воєнних дій. Також мовники відмовились від реклами у цей день. Канали груп «1+1», StarLightMedia та Суспільного розкодувались і стали доступні на відкритому супутнику. На «Інтері» до вечора виходило звичне програмування з докудрамами та серіалами з перервами на новини та включення президента.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY