detector.media
24.02.2022 09:00
МКІП оновило довідник «У разі надзвичайної ситуації або війни»
МКІП оновило довідник «У разі надзвичайної ситуації або війни»
В оновленому довіднику можна знайти покроковий план дій, як підготувати оселю, як захиститись від дезінформації, яка зараз посилюється, що робити, коли почули сирени, та правила поведінки в зоні бойових дій.

Міністерство культури та інформаційної політики оновило довідник «У разі надзвичайної ситуації або війни». Про це повідомив очільник міністерства Олександр Ткаченко.

Ознайомитись із довідником можна за посиланням.

«У ньому зібрані потрібні поради, як захистити себе у кризовій ситуації. Адже саме масова паніка та невизначеність в діях спричиняє хаос, який так вигідний ворогу.

В оновленому довіднику можна знайти покроковий план дій, як підготувати оселю, як захиститись від дезінформації, яка зараз посилюється, що робити, коли почули сирени, та правила поведінки в зоні бойових дій», – зазначив міністр.

Також довідник доступний у форматі чат-ботів в Telegram: https://t.me/DovidkaInfo_bot. Найближчим часом він став доступним і у Viber.

Вранці 24 лютого президент Володимир Зеленський у відеозвернення до українців у зв’язку з початком Росією війни оголосив про введення воєнного стану.

«Росія здійснила удари по нашій військовій інфраструктурі та наших прикордонниках. У багатьох містах України було чутно вибухи. Ми вводимо воєнний стан по всій території України», – сказав Володимир Зеленський.

Верховна Рада підтримала введення воєнного стану в Україні. За це рішення проголосували 300 народних депутатів.

Зранку 24 лютого президент Росії Володимир Путін повідомив про рішення щодо військової операції на Донбасі. Росія атакувала кордон у п'яти областях і з Криму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY