detector.media
24.02.2022 07:39
Росія атакувала кордон у п'яти областях і з Криму
Росія атакувала кордон у п'яти областях і з Криму
ДПСУ: Атаки росіян на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї.

Державна прикордонна служба України повідомила, що збройні сили Росії близько 5 ранку атакували державний кордон України з території Росії та Білорусі, а також на з території тимчасово окупованого Криму.

«Атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї. Це відбувається в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. Крім того, атака відбувається з ТОТ АР Крим. Також фіксується робота диверсійно-розвідувальних груп противника. В залежності від ситуацій на ділянках кордону прикордонники разом зі Збройними Силами України та Національною гвардією України ведуть вогонь по ворогу. Щодо поранень серед охоронців кордону інформація уточнюється», – говориться повідомленні ДПСУ.

24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін розпочав повномасштабну війну проти України. Росіяни нанесли ракетні удари по військових об’єктах в Україні.

Фото: Минобороны России/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY