detector.media
18.02.2022 15:34
«Про людей, що перезавантажують Україну»: в ютубі стартував документальний серіал Reload.today
«Про людей, що перезавантажують Україну»: в ютубі стартував документальний серіал Reload.today
За форматом це розповідь людини, яка їздить по країні та бере інтерв'ю в людей, котрі намагаються робити Україну кращою.

В ютубі стартував документальний серіал Reload.today. Його створюють в рамках проєкту від формації Some People. Reload.today присвячений людям, які «перезавантажують» Україну. Про це повідомляє пресслужба проєкту.

Перший епізод вже можна подивитись тут. Закадрова мова серіалу — російська, герої проєкту говорять як українською, так і російською.

«Коли у суспільстві відбувається струс, це завжди відображається на культурі. 2014 рік є знаковим та поворотним для України — цього року ми змінились назавжди. Ця зміна стосується як кожної людини, так і цілої нації, яка, в свою чергу, складається з окремих людей. Саме про таких людей ми хочемо розповісти», — пояснюють свій задум творці серіалу.

За форматом це розповідь людини, яка їздить по країні та бере інтерв'ю в людей, котрі намагаються робити Україну кращою. Автор та ведучий Михайло Правильний. У серіалі буде більше 50 героїв, які працюють в громадському секторі, медіа, культурі, кінематографі тощо.

В рамках проєкту також випустили фотобук, що розповідає про субкультурних діячів України. Його героями стали Тимур Фаткуллін, Bob Basset, Аlina Pash, Тиск, Євген Гордєєв, Євген Галич, Антоніо Лукіч, Даня Міднайт, Kolya Sample, HVLV, don’t Take Fake, Sneaker Mate, The Trouble Tribe та інші.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв,що UP UA Studio зняла документальний серіал про Донбас «Ціна конфлікту».

Ілюстрація: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY