detector.media
18.02.2022 10:54
«Наш» після тижня повторів відновив прямий ефір у ютубі
«Наш» після тижня повторів відновив прямий ефір у ютубі
Канал знову користується своїм ютуб-каналом із понад мільйоном підписників.

Телеканал «Наш» відновив роботу в прямому онлайн-ефірі після тижня трансляції повторів. Канал мовить на ютуб-каналі «Наш» із понад мільйоном підписників, який був частково заблокований у листопаді 2021 року через порушення авторських прав.

За словами режисера Андрія Приймаченка, який разом із компанією Law Net поскаржився на використання своєї інтелектуальної власності без дозволу в матеріалах каналу «Наш», рішення про розблокування ютуб-каналу прийняла адміністрація сервісу. Зараз Law Net готує судовий позов, вимагаючи компенсації за порушення прав Андрія Приймаченка, студії «Укртелефільм» та «Укркінохроніки».

Проросійське пропагандистське видання «Страна.ua» із посиланням на ведучого каналу «Наш» Макса Назарова раніше повідомило, що канал не веде повноцінного онлайн-мовлення, бо його приміщення та техніка «під санкціями».

«Детектор медіа» намагався перевірити цю інформацію, звернувшись до керівника та формального співвласника каналу Володимира Грановського та фактичного власника Євгенія Мураєва. Грановський на запитання не відповів, а Мураєв сказав, що не спілкуватиметься із «Детектором медіа», «потому что вы пишете кляузы в Нацраду». Йдеться про звернення ГО «Детектор медіа» через розпалювання міжнаціональної ворожнечі в ефірі каналу, через яке Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала «Наш» і звернулась до суду щодо анулювання його ліцензії.

Нагадаємо, 11 листопада Рада національної безпеки і оборони запровадила санкції проти телеканалу «Наш». Канал припинили транслювати оператори платного телебачення.

22 січня 2022 року МЗС Великої Британії заявило про змову Кремля з метою встановити промосковську фігуру на чолі уряду України. Кандидатом від Кремля нібито має стати власник каналу «Наш» Євгеній Мураєв.

Сам Мураєв заперечив заяву Лондона та має намір судитись проти уряду Сполученого Королівства. 

Заява МЗС Великої Британії з'явилась на тлі стягування російських військ до кордонів України та побоювань Заходу щодо можливості нового вторгнення Росії до України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY