detector.media
15.02.2022 11:24
Коломойський вважає, що Наталія Мосейчук може піти у президенти. Ведуча відповіла бізнесмену
Коломойський вважає, що Наталія Мосейчук може піти у президенти. Ведуча відповіла бізнесмену
Наталія Мосейчук: «Я ще нічого не вирішила».

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що в Україні якщо і з'явиться  новий кандидат у президенти, то лише хтось із журналістів, наприклад, ведуча «1+1» Наталія Мосейчук.

В інтерв’ю «Українській правді» Коломойський заявив, що поки не вірить, що такий кандидат може з'явитись на політичній арені України. 

«Не вірю. Не бачу, поки що. Я думаю, може, серед вас, журналістів... Мосейчук (ведуча ток-шоу "Право на владу" на 1+1 – ДМ.) може піти», – каже Коломойський.

Олігарх зазначив, що ніколи з Мосейчук про це не говорив, а відповідаючи на запитання, просто подумав про того, хто «має стовідсоткову впізнаваність». Додамо, що Коломойський є кінцевим бенефіціарним власником телеканалу «1+1».

У коментарі «Детектору медіа» Мосейчук заявила, що Коломойський має право висловлювати свої думки в медіа.

«Очевидно, таких людей, як пан Коломойський, дуже багато, які є телеглядачами, зокрема і «1+1» і які, вочевидь, непогано до мене ставляться, тому у них є резон, що я можу піти в політику. Щоправда, я ще нічого не вирішила», – каже Мосейчук.

На запитання, чи допускає вона взагалі можливість йти у президенти, Мосейчук відповіла: «У нас кожен президент, як було сказано два з половиною роки тому».

Фото: ПРАВО НА ВЛАДУ/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY