detector.media
07.02.2022 10:49
У Німеччині «Квартал 95» назвали російським комедійним шоу
У Німеччині «Квартал 95» назвали російським комедійним шоу
«Квартал 95» очікує від німецьких організаторів концертів на термінове виправлення помилки та вибачення.

Міський портал міста Гамбург в анонсі виступу українського гумористичного колективу «Квартал 95» назвав його «російським комедійним шоу» (Russische Comedy-Show).

Про це «Квартал 95» повідомив у фейсбуці 5 лютого.

«Студія "Квартал 95" – була, є й залишиться українською компанією! І ніяких інших варіантів презентації наших проєктів бути не може! Очікуємо на термінове виправлення та вибачення. У випадку повторення таких ситуацій, Студія "Квартал 95" буде скасовувати концерти без попередження прокатника», –  говориться у дописі студії.

Станом на ранок 7 лютого 2022 року колектив «Квартал 95» продовжував позначатись на міському порталі як «російське комедійне шоу». Пізніше анонс був видалений.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський за 2020 рік задекларував 4,3 млн грн роялті від «Кварталу 95».

Зеленський разом з Сергієм та Борисом Шефірами є засновниками студії «Квартал 95». 21 травня 2019 року Зеленський призначив Шефіра першим помічником президента, пізніше Шефір заявив, що не збирається передавати свою частку в бізнесі «Кварталу 95», і зазначив, що не зобов'язаний подавати декларацію про доходи.  У ЗМІ Шефіра називають головним комунікатором ОП з олігархами.

Фото: Студия "Квартал 95"/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY