detector.media
03.02.2022 20:24
Токшоу «Право на владу» вийде у новій студії (ФОТО)
Токшоу «Право на владу» вийде у новій студії (ФОТО)
Серед запрошених до символічного круглого столу для дискусій – лідер партії «Наші» Євгеній Мураєв та голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

У цьому сезоні токшоу «Право на владу» виходитиме у новій студії, повідомляє пресслужба «1+1».

Глядачам презентують новий логотип проєкту, дизайн та декорації. Крім того, у студії з’явиться нова локація – круглий стіл, до якого запрошуватимуть гостей «задля відкритого діалогу та пошуку відповідей на нагальні важливі питання».

«[Оновлення] підкреслять імідж проєкту та дозволять глибше зануритися в атмосферу дискусії», – йдеться у повідомленні каналу.

У лаконічному дизайні переважають чорний та червоний кольори, а також світло-сірий «металік»

Новий сезон ведуча Наталія Мосейчук розпочне з розмови про ескалацію військового конфлікту з Росією. 

Йтиметься, зокрема, про те, чи можна запобігти вторгненню, як тривожні очікування позначились на економіці та як дати цьому раду.

До участі запрошено секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, міністра закордонних справ Дмитра Кулебу, тимчасову повірену у справах США Крістіну Квін, міністра закордонних справ (2014-2019) Павла Клімкіна, голову партії «За майбутнє» Ігоря Палицю, Надзвичайного та Повноважного Посла України в Білорусі (2010-2011) Романа Безсмертного, голову партії «Голос» Кіру Рудик, лідера партії «Наші» Євгенія Мураєва, голову ВО «Свобода» Олега Тягнибока, Надзвичайного і Повноважного Посла України у ФРН Андрія Мельника, російського адвоката Марка Фейгіна, економіста Михайла Кухаря. 

Випуск токшоу вийде в ефірі сьогодні, 3 лютого, о 21:45.

Про те, чому українець, який дивиться політичне токшоу тільки на «1+1», і той, який дивиться тільки програму Шустера, живуть у різних Українах, читайте у нашому огляді

Фото надала пресслужба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY