detector.media
03.02.2022 12:32
Канал «Дом» заплатить «Вававейв Філмс» ще 6 мільйонів гривень за політичні токшоу
Канал «Дом» заплатить «Вававейв Філмс» ще 6 мільйонів гривень за політичні токшоу
Гроші підуть на створення токшоу «Тримай удар!», «ТопШоу», «Презумпція провини», «Дисиденти» та «Наосліп».

ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» (телеканали «Дом» та UATV) 28 і 31 січня уклало п’ять угод на 6,27 мільйонів гривень із ТОВ «Вававейв Філмс» на виробництво політичних токшоу. На відповідну інформацію в системі «Прозорро» звернули увагу журналісти проєкту «Наші гроші».

У грудні МПІУ замовила у «Вававейв Філмс» підготовчий етап виробництва п’яти проєктів на 6,96 мільйонів гривень. Тепер угоди укладено безпосередньо на зйомки.

Так, на токшоу «Тримай удар!» піде 1,50 млн грн, на «Топшоу» – 1,34 млн грн, на «Презумпцію провини» – 1,21 млн грн, на «Дисидентів» – 1,18 млн грн, на «Наосліп» – 1,06 млн грн.

Продюсером і сценаристом проєктів став Юрій Калиновський, а режисером – Андрій Боутенок. У кожному шоу випустять шість випусків по 120 хвилин. «ТопШоу» та «Презумпція провини» йдуть українською, а «Дисиденти» та «Наосліп» – російською.

Власником та директором ТОВ «Вававейв Філмс» є Юрій Калиновський. Він же є директором департаменту підтримки бізнес-операцій та керівником «1+1 Rental»

Нагадаємо, 17 січня на каналі «Дом» відбулася прем’єра першого власного політичного токшоу «ТопШоу». Огляд цього проєкту від «Детектора медіа» читайте за посиланням.

Фото: канал «Дом»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY