detector.media
03.02.2022 10:20
Дмитро Кулеба провів онлайн-брифінг для 220 іноземних журналістів (відео)
Дмитро Кулеба провів онлайн-брифінг для 220 іноземних журналістів (відео)
При цьому журналісти перебували в 16 часових поясах.

Голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба 2 лютого провів онлайн-брифінг для 220 іноземних журналістів. Про це повідомив радник міністра Георгій Тихий.

«Міністр Дмитро Кулеба провів англомовний онлайн-брифінг для іноземних ЗМІ, участь в якому взяли 220 журналістів зі 45 країн, які в цю мить одночасно перебували в 16 часових поясах. У Токіо було 9, в Канберрі – 11 вечора, а в Мехіко – 8 ранку. Навмисно обираємо 16:00 за Києвом, щоб охопити максимальну кількість поясів.

Приємно бачити, як масово виходять телерепортажі та новини з Австралії, Індії, європейських країн, країн Латинської Америки, США та багатьох інших далеких медіапросторів, на які давно не ступала нога українського спікера. І все це – з пресцентру в МЗС України у Києві», – повідомив він.

Радник міністра також опублікував мапу країн, які взяли участь в онлайн-брифінгу:

Нагадаємо, 28 січня президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками іноземних ЗМІ. Під час спілкування з журналістами він назвав помилкою евакуацію персоналу західних посольств та заявив, що не вважає рівень ескалації на українських кордонах з боку Росії вищим, ніж він був у першій половині 2021 року.

Ілюстрації: facebook.com/dmytro.kuleba, facebook.com/goshatikhiy

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY