detector.media
01.02.2022 10:09
На посаду керівника апарату Нацради претендує експосол в Італії, співробітники регулятора та Донецької ОДА
На посаду керівника апарату Нацради претендує експосол в Італії, співробітники регулятора та Донецької ОДА
Наразі обов’язки керівника апарату виконує очільниця юридичного управління Нацради Ганна Литвищенко.

До співбесіди на посаду керівника апарату Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення допущено четверо кандидатів. Про це йдеться на сайті Національного агентства України з питань державної служби.

Серед них — співробітники апарату регулятора Дмитро Кардаш і Тарас Тарасенко. Дмитро працює начальником відділу технічного контролю каналів та регулювання телерадіомовлення (заступником начальника управління). Тарас – начальник управління ресурсного забезпечення.

Також на посаду керівника апарату претендують колишній Надзвичайний і Повноважний Посол України в Італійській Республіці Євген Перелигін та співробітниця Департаменту економіки Донецької обласної державної адміністрації, завідувачка юридичного сектору Євгенія Фетіщенко.

Згідно умов конкурсу, посадовий оклад — 37800 гривень. Серед кваліфікаційних вимог — вища освіта, досвід роботи, володіння державною мовою та знання іноземної мови. Передбачені й компонентні вимоги: лідерство, вміння правильно визначати зацікавлені та впливові сторони, розбудовувати партнерські відносини, розуміння актуальних проблем та викликів у відповідній сфері державної політики, бачення загальної картини у сфері своєї відповідальності, розуміння середньо- та довгострокових цілей, здатність застосовувати принцип доброчесності та правила етичної поведінки державних службовців.

Нагадаємо, у січні 2022 року Нацрада оголосила конкурс на вакантну посаду керівника апарату. Конкурс оголошений після того, як 22 грудня 2021 року Нацрада звільнила керівника апарату Сергія Кучерука за згодою сторін. Він виконував свої обов’язки до 29 грудня.

Тимчасово виконуватиме обов’язки керівника очільниця юридичного управління Нацради Ганна Литвищенко.

Ілюстрація: radiosvoboda.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY