detector.media
27.01.2022 20:00
Стерненко організовує акцію з вимогою санкцій проти Мураєва та закриття каналу «Наш»
Стерненко організовує акцію з вимогою санкцій проти Мураєва та закриття каналу «Наш»
Від Верховної Ради також вимагатимуть негайно прийняти закон про колабораціонізм та запровадити кримінальну відповідальність за заперечення факту російської агресії.

Блогер та активіст Сергій Стерненко організовує акцію з вимогою застосувати санкції проти екснардепа Євгенія Мураєва та його телеканалу «Наш». Акцію заплановано на вечір 2 лютого.

«Телеканал "Наш" є російською інформаційною зброєю проти України, а його власник Євгеній Мураєв працює на інтереси окупантів. Це особливо небезпечно зараз, при загрозі російського наступу. Зеленський ігнорує вимоги національної безпеки та навіть заяву Великої Британії щодо Мураєва та не застосовує санкції проти нього і його телеканалу», – йдеться в описі події у фейсбуці.

Організатори планують вийти на протест під будівлю каналу «Наш» на вулиці Жилянській у Києві із вимогою запровадженння санкцій та закриття телеканалу. Крім того, вони вимагають від Верховної Ради негайно прийняти закон про колабораціонізм та запровадити кримінальну відповідальність за заперечення факту російської агресії.

Раніше ЗМІ, серед яких УП та «Радіо Свобода», з посиланням на власні джерела повідомили, що СБУ готує базу для запровадження санкцій проти каналу «Наш».

Що не так з каналом Мураєва – читайте за посиланням.

Нагадаємо, 22 січня 2022 року МЗС Великої Британії заявило про змову Кремля з метою встановити промосковську фігуру на чолі уряду України. Кандидатом від Кремля нібито має стати власник каналу «Наш» Євгеній Мураєв.

Сам Мураєв заперечив заяву Лондона та має намір судитись проти уряду Сполученого Королівства. 

Заява МЗС Великої Британії з'явилась на тлі стягування російських військ до кордонів України та побоювань Заходу жодо можливості нового вторгнення Росії до України.

Також журналісти виявили, що дружина Євгенія Мураєва після 2014 року їздила до Москви та знімалась у російських фільмах.

Фото: скріншот з ютуб-каналу «Наш»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY