detector.media
27.01.2022 17:34
В Одесі журналістів виштовхали з будівельного майданчика. Поліція відкрила провадження
В Одесі журналістів виштовхали з будівельного майданчика. Поліція відкрила провадження
«Хамська поведінка, перешкоджання журналістській діяльності та нецензурна лайка» – так описують на каналі Odesa.Live результати візиту журналістів на будівництво житлового комплексу.

В Одесі охоронці житлового комплексу виштовхали журналістів каналу Odesa.Live з будівельного майданчика, про це повідомляється в телеграм-каналі мовника.

Так, знімальна група намагалась робити сюжет щодо законності новобудови, однак двоє чоловіків із нецензурною лайкою вигнали журналістів з території будівництва, хапаючи при цьому кореспондентку за руки. Потім до них підійшов ще один чоловік, який заявив, що це його земля, але відмовився назватися. На місце викликали правоохоронців.

Згодом поліція Одеської області повідомила, що відкрила провадження за ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України про перешкоджання журналістській діяльності.

«Сьогодні до поліції звернулися представники одного з місцевих телеканалів із заявою про те, що під час запису відеосюжету щодо законності будівництва на території житлового комплексу в Вантажному провулку, охоронці об’єкта почали виштовхувати знімальну групу, намагаючись припинити зйомку. Учасники інциденту встановлені і надають пояснення в територіальному відділі поліції», – зазначили в поліції.

Раніше поліція відкрила провадження через перешкоджання журналістці 5 каналу під час акції під ВРУ.

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY