detector.media
26.01.2022 14:43
Нацрада видала ліцензію каналу телемагазинів
Нацрада видала ліцензію каналу телемагазинів
Супутникова ліцензія видана на 10 років.

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензію на супутникове мовлення каналу «Тюсо» (юридична особа – однойменне приватне підприємство) і відклала розгляд цього питання. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 26 січня.

Компанія хоче запустити цілодобовий канал телемагазинів. Однак у грудні 2021 року регулятор не видав ліцензію через те, що зафіксував мовлення телеканалу, який ще не має ліцензії на супутнику Amos, а також у двох київських провайдерів – SunNet та KievNet.

Представник компанії зазначив, що це тестове мовлення. Однак Нацрада вирішила це перевірити.

Як розказав заступник голови Нацради Олег Черниш, регулятор отримав пояснення від СТБ, який здійснює підйом каналу на супутник, та інших компаній, які його задовольнили.

Нагадаємо, бенефіціарною власницею каналу є Віра Симонова.

«Ми виходимо в ефірі як супутникових каналів, так і ефірних, ми працюємо з медіагрупами. Маємо свою студію. В ефір виходить реклама ювелірних виробів, одягу. Нарікань не було, у нас сотні клієнтів. Але оскільки деякі канали переформовуються, ми потребуємо розвитку», – повідомив представник каналу під час засідання 8 грудня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY