detector.media
21.01.2022 17:15
28 січня – конференція «Медіабіль: Майбутнє – це біль»
28 січня –  конференція «Медіабіль: Майбутнє – це біль»
«Ми придумали її як терапевтичну конференцію, створену медійниками для медійників. З того часу стільки всього сталося, що потреба у груповій терапії важлива як ніколи», – коментує Андрій Боборикін.

28 січня о 18:30 розпочне роботу щорічна конференція «Медіабіль: Майбутнє – це біль». Про це повідомляють її організатори, Media Development Foundation. Захід відбудеться у співпраці з виконавчим директором «Української правди» Андрієм Боборикіним.

Основні теми конференції «Медіабіль» у цьому році: «Майбутнє новинних медіа – це біль! Майбутнє лайфстайлу – це біль! Майбутнє нішевих медіа – це біль!».

До участі запрошені: Катерина Коберник (Бабель), Денис Зеленов (24 канал), Ярослав Друзюк (The Village Україна), Юрій Марченко (Platfor.ma), Олексій Тарасов (Радіо НВ), Ілля Кабачинський (Ain.ua), Михайло Сапітон (Forbes.ua), Стас Юрасов (dev.ua).

Після основних панелей конференції пройде медіа-стендап та нетворкінг.

Участь у конференції безкоштовна. Для цього потрібно заповнити реєстраційну форму.

Кількість місць обмежена.

Усім учасникам, які пройдуть реєстрацію, надійде підтвердження та інформація про місце проведення конференції.

Обов'язковою умовою для участі в конференції є наявність сертифіката про вакцинацію. Також для участі в заході можна надати результат ПЛР-тесту, зробленого не пізніше ніж за 48 годин до проведення заходу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY