detector.media
21.01.2022 11:43
Грузинський холдинг Adjara Group купив телеканал Setanta Ukraine
Грузинський холдинг Adjara Group купив телеканал Setanta Ukraine
Угода між сторонами була успішно укладена після кількох місяців переговорів.

Грузинський холдинг Adjara Group купив український канал Setanta Ukraine, розширивши свої права на телетрансляції та стрімінгове мовлення.

Adjara Group повідомив, що угода між сторонами була успішно укладена після кількох місяців переговорів. Setanta Sports також має права на спортивний контент та ліцензії, доступні для OTT-сервісу, з весни 2022 року разом із телеканалами «Setanta Україна» запропонує клієнтам нову послугу – ОТТ-платформу. 

«З огляду на те, що "Сетанта Україна" працює по всій країні з 2019 року та охоплює понад 2 млн користувачів, Setanta Sports сприймає телеканали як вдалу можливість для досягнення своїх амбітних цілей, які на даному етапі включають як ребрендинг компанії, так і нові пропозиції для користувачів... Ми також пропонуватимемо більше контенту українською мовою, включаючи понад 3000 спортивних подій», – зазначив виконавчий директор Adjara Group/Setanta Sports Гіоргі Пруідзе.

З лютого 2021 року Setanta Sports мовить у 13 країнах, її ОТТ-платформа  дозволяє дивитись декілька спортивних трансляцій одночасно.

В Україні передплатникам setantasports.com будуть доступні Англійська Прем'єр-ліга (АПЛ), Німецька Бундесліга, Шотландська Прем'єр-ліга, Бельгійська Суперліга, Чемпіонат Англії, а також матчі Кубка Англії та Кубка Ліги, НБА та Євроліги. Setanta Україна також пропонує трансляції Формули-1; Жіночі та чоловічі тенісні турніри, Nascar, UFC, спортивні змагання з гольфу та хокею.

Колаж: Adjara Group

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY