detector.media
20.01.2022 11:43
Дарт Вейдер увійшов до складу редакційної ради каналу «Здоров’я»
Дарт Вейдер увійшов до складу редакційної ради каналу «Здоров’я»
Дарт Вейдер брав участь у парламентських виборах 2014 та 2019 років.

До складу редакційної ради ТОВ «ТРК "Здоров’я"» з міста Одеса увійшов Дарт Вікторович Вейдер. Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення затвердила ці зміни і переоформила ліцензію каналу.

«Він може внести свіже дихання у редакційну політику – риторично запитала голова Нацради Ольга Герасим’юк. Також вона звернула увагу на те, що до цього персонажу мав стосунок політтехнолог Володимир Петров.

Дарт Вікторович Вейдер народився 4 жовтня 1987 року. Брав участь у виборах Київського міського голови в 2014 році від «Інтернет-партії України», у парламентських виборах в Україні 2014-го (№ 1 у списку «Інтернет-партії України») та у парламентських виборах в Україні 2019-го – «Блок Дарта Вейдера» (ОВК № 135 (Одеса).

Нагадаємо, на минулому засіданні Нацрада призначила  штраф понад 100 тисяч гривень одеському каналу ТОВ «ТРК "Здоров’я"». Регулятор зафіксував в ефірі каналу трансляцію програми «Український формат», виробником якої є юридична особа Першого незалежного ТОВ «Тайм Медіа». Токшоу вели Діана Панченко та Ростислав Сухачов. Під час проєкту вийшли інтерв’ю з Іллею Кивою та Олегом Волошиним.

За словами члена Нацради Максима Онопрієнка, під час цих ефірів депутати виголошували висловлювання, які мають ознаки мови ворожнечі. А також ці висловлювання збігаються з пропагандистською позицією РФ.

Фото: Denisov Alexander/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY