detector.media
19.01.2022 17:49
Арестович вирішив звільнитися після «шоу в Жулянах», де зустрічали Порошенка
Арестович вирішив звільнитися після «шоу в Жулянах», де зустрічали Порошенка
«...Але слабкості я вибачити не можу».

Ексрадник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів, чому він ухвалив рішення звільнитися.

До такого рішення його спонукали події після повернення п'ятого президента України Петра Порошенка, зазначив блогер у дописі на фейсбуці.

Вочевидь, він має на увазі події в аеропорту «Київ», де політика, за його словами, не пускали на територію України та намагалися вручити повістку через співробітників ДБР. Зустрічали Порошенка і соратники, і журналісти – до того були побоювання щодо його можливого затримання. В аеропорту зчинилася штовханина. 

«Не знаю, хто автор сценарію шоу в Жулянах, який закріпив слабкість, як головну органічну ознаку української держави (не плутати з країною), але мені з нею вже точно не по дорозі», – написав Олексій Арестович.

Щодо рішення змінити роботу він зазначив: «У понеділок я приїхав на роботу як завжди, підійшов до будівлі і зрозумів, що більше не хочу переступати її поріг. Тому що я здатний пробачити багато чого, включаючи особисту підлість по відношенню до мене (це політика, всі ми макіавеллі, цинізм, холодний розрахунок і таке інше). Але слабкості я вибачити не можу».

Олексій Арестович донедавна був позаштатним радником голови Офісу президента та спікером делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу. Два дні тому він повідомив, що звільняється «через особисті причини».

Фото: фейсбук/Олексій Арестович

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY