detector.media
18.01.2022 17:00
Пахольчук про вихід Коломойського з наглядової ради «1+1»: Ми навіть не комунікували це рішення
Пахольчук про вихід Коломойського з наглядової ради «1+1»: Ми навіть не комунікували це рішення
«1+1 media» назвала це рішення формальним і не пов’язаним із законом про деолігархізацію.

Гендиректор «1+1 media» Ярослав Пахольчук в інтерв'ю «Детектору медіа» прокоментував вихід бізнесмена Ігоря Коломойського з наглядової ради телеканалу «1+1».

Пахольчук назвав рішення формальним і не пов’язаним із законом про деолігархізацію.

«За 10 чи 15 років ви хоч раз чули про наглядову раду телеканалу "1+1"? Ми навіть всередині компанії не комунікували це рішення, бо воно дуже формальне. Були якісь бюрократичні процеси. Вони, видно, його (Коломойського, – ДМ.) обтяжували, тому певні корпоративні процедури були змінені. Заява про вихід була підписана ще у травні 2021 року, у вересні це рішення задовольнили на зборах учасників, у жовтні документи подали до Нацради згідно з вимогами, і вона їх прийняла до уваги у грудні. Така хронологія... До речі, Коломойський – це найпотужніший член нашої команди (сміється). Результати "1+1 media", в тому числі, завдячують його мудрим підказкам і настановам. Ми стали краще чути й розуміти один одного. Принаймні, це стосується мене», – каже Пахольчук.

Ігор Коломойський – український олігарх і політичний діяч, співвласник групи Приват та кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «1+1». З 2014 по 2015 роки Коломойський очолював Дніпропетровську область. У 2021 році Коломойський опинився на четвертому місці в українському списку Forbes зі статками у 1,8 мільярда доларів.

З березня 2021 року Коломойський перебуває під санкціями США, його звинувачують у корупції і підриві демократії в Україні.  

8 грудня 2021 року Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення переоформила п’ять ліцензій ТОВ «ТРК "Студія 1+1"». Зміни стосувались виходу зі складу наглядової ради каналу «1+1» бенефіціарного власника Ігоря Коломойського.

У пресслужбі «1+1» уточнили, що «жодних змін у структурі власності ТОВ «ТРК "Студія 1+1"» (телеканал «1+1») не відбулося».

Скріншот відео: «Українська правда»/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY