detector.media
17.01.2022 15:18
СБУ щодо заяви Лукашенка про Україну: Фейк і частина інформаційної війни
СБУ щодо заяви Лукашенка про Україну: Фейк і частина інформаційної війни
Лукашенко заявив, що «біля кордонів Білорусі йде нарощування військового контингенту України».

СБУ назвала заяву самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка про нібито нарощування українського військового контингенту біля кордонів цієї країни провокацією.

Речник СБУ Артем Дехтяренко у коментарі «Українській правді» заявив, що Україна вживає низку необхідних заходів в рамках своїх повноважень, аби не допустити дестабілізації ситуації в державі, зокрема в інформаційній сфері.

«Окремо наголошуємо: маніпулятивні заяви прокремлівських політиків та представників держав-сателітів РФ про нібито нарощування Україною поблизу власного кордону "націоналістів-радикалів", які нібито є "похлеще, чем натовские военнослужащие", не відповідають дійсності, є політичною маніпуляцією та частиною інформаційної війни проти України», – заявив Дехтяренко.

17 січня Олександр Лукашенко заявив, що «біля кордонів Білорусі йде нарощування військового контингенту України». Для нібито протидії Заходу та Україні самопроголошений президент анонсував спільні з Росією військові навчання біля українських кордонів.

Фото: Sefa Karacan/Anadolu Agency via Getty Images

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY