detector.media
17.01.2022 14:26
США відповіли на заяву російського пропагандиста про «спалення українців» на Хрещатику
США відповіли на заяву російського пропагандиста про «спалення українців» на Хрещатику
Посольство США: «Антон Красовський приєднався до Марії Захарової та інших кремлівських маріонеток у все більш дивовижній риториці проти України».

Посольство США в Україні назвало «кремлівською маріонеткою» російського пропагандиста Антона Красовського, а його агресивні висловлювання щодо України – незграбною тактикою холодної війни.

«Антон Красовський з телеканалу RT, який називав українців "тваринами" та погрожував спалити Конституцію України, приєднався до Марії Захарової та інших кремлівських маріонеток у все більш дивовижній риториці проти України. Нікого не введе в оману ця незграбна тактика холодної війни», заявило посольство США у твіттері.

Антон Красовський з телеканалу RT, який називав українців «тваринами» та погрожував спалити Конституцію ????????, приєднався до Марії Захарової та інших кремлівських маріонеток у все більш дивовижній риториці проти ????????. Нікого не введе в оману ця незграбна тактика холодної війни.

— U.S. Embassy Kyiv (@USEmbassyKyiv) January 17, 2022

Пропагандист Красовський під час ефіру на RT відзначився агресивними заявами щодо України, заявивши, що через курс до вступу в НАТО він палитиме українців на Хрещатику разом з Конституцією України «на шинах». 

«Навіть не мрійте, тварі», – проголосив пропагандист, звертаючись до уявних глядачів  України, та скрутив дулю.

Скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY