detector.media
26.01.2022 16:14
Англійська для HR: як рекрутеру покращити знання
Англійська для HR: як рекрутеру покращити знання
Навіщо рекрутеру потрібна іноземна? Профільні курси та самостійне вивчення – поради щодо покращення англійської для HR. Як прокачати знання.

Англійська для HR: як рекрутеру прокачати знання мови

Сучасним рекрутерам хороше знання профільної англійської мови необхідне не тільки для роботи з іноземними здобувачами, але й щоб вивчати професійну літературу, новини, кейси колег та зарубіжних компаній. Як правило, HR-фахівець повинен добре розумітися на термінології, знати бізнес-лексику, правила ділового листування та спілкування. Швидко прокачати ці знання допомагає самостійне вивчення мови та навчання на курсах. Наприклад, у школі іноземної Yappi Business можна пройти курс бізнес англійської для HR.  

Як ми зазначили раніше, рекрутеру важливо також самостійно вдосконалювати свої знання іноземної та професійні навички. У цьому допомагають різні англомовні ресурси: профільні підручники та література, тематичні підкасти, тренінги, семінари, новини та багато іншого. Почитайте добірку тематичних матеріалів для тих, хто вчить англійську для HR, вибирайте для себе зручний формат та регулярно практикуйте мову.

Англійська для HR: готуємося до співбесіди

У своїй професійній діяльності рекрутеру доводиться працювати зі спеціалістами з різних галузей. Може виникнути ситуація, коли необхідно підготувати текст вакансії англійською, спілкуватися з іноземним кандидатом, перевірити рівень знань претендента. Для цього рекрутеру необхідно постійно покращувати свої знання, готуватися до кожної співбесіди індивідуально з огляду на особливість посади та необхідного рівня володіння мовою.

Крім курсів для HR, спеціаліст може самостійно прокачати свої навички:

Бонусною порадою пропонуємо дивитися запис інтерв'ю у закордонні компанії. Такі ролики зазвичай знімають для людей, які готуються до співбесіди на роботу, але ніхто не забороняє вам дивитися їх з точки зору інтерв'юера. Які питання ставити, як оцінити рівень англійської, як поводитися з кандидатами з різних країн — поповнюйте свою скарбничку цікавими ідеями для співбесіди.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY