detector.media
14.01.2022 15:40
На Takflix вийшла спортивна драма Тараса Дроня «Із зав’язаними очима»
На Takflix вийшла спортивна драма Тараса Дроня «Із зав’язаними очима»
Міжнародна прем’єра фільму відбулася на 36-му Варшавському кінофестивалі, де його визнали найкращим у конкурсі дебютних фільмів Competition 1–2.

Спортивна драма «Із зав’язаними очима» Тараса Дроня вийшла на українській онлайн-платформі Takflix, про що повідомила пресслужба Держкіно. Фільм також доступний із англійськими субтитрами.

Головну роль у стрічці виконала Марина Кошкіна. Ії героїня, бійчиня ММА Юлія, у спорті з дитинства. Вона відправляє суперниць у нокаут і не знає іншого світу, крім окресленого сіткою бійцівського рингу. За сюжетом, російсько-українська війна закінчилася, але коханий головної героїні так і не повернувся. Це потрясіння спонукає Юлію піти всупереч суспільним стереотипам та шукати долі за межами великого спорту. Проте минуле не хоче відпускати дівчину.

Міжнародна прем’єра фільму відбулася на 36-му Варшавському кінофестивалі, де його визнали найкращим у конкурсі дебютних фільмів Competition 1–2.

Національна прем’єра стрічки пройшла на Одеському міжнародному кінофестивалі 2021 року, де картина здобула приз FIPRESCI за найкращий повнометражний фільм від журі Міжнародної федерації кінопреси. Загалом фільм брав участь у близько двадцяти фестивалях, його відзначили нагородами в Німеччині, Індії, Бразилії, Іспанії.

У кінопрокат фільм вийшов у грудні 2021 року. Огляд стрічки «Із зав’язаними очима» читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Фото: Держкіно

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY