detector.media
16.01.2022 12:00
Телевізійна мережа Т2 – з’явилися вільні канали ще для 4 телекомпаній
Телевізійна мережа Т2 – з’явилися вільні канали ще для 4 телекомпаній

Компанія «ЗЕОНБУД» як оператор загальнонаціональної телемережі Т2 подала заявку до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, в якій зазначила наступне:

«З метою забезпечення інформаційної безпеки, протидії зовнішньому негативному інформаційному впливу та поширення об’єктивної інформації на території України ТОВ "ЗЕОНБУД" виконало модернізацію власних цифрових телемереж МХ-2, МХ-3, МХ-5, зокрема створило вільні канали мовлення для 4 (чотирьох) додаткових загальнонаціональних телерадіоорганізацій».

Враховуючи, що відповідно до ч. 7 ст. 23 ЗУ «Про телебачення і радіомовлення» багатоканальне мовлення з використанням радіочастотного ресурсу здійснюється на конкурсних засадах, ТОВ «ЗЕОНБУД» звернулося до Національної ради з пропозицією виконати норму закону та оголосити конкурс на отримання ліцензій на мовлення на вільних каналах багатоканальних телемереж МХ-2, МХ-3, МХ-5 «ЗЕОНБУД».

Таким чином, чекаємо на конкурс і маємо надію, що телеглядачі нашої телемережі вже в травні отримають можливість перегляду ще більшої кількості цікавих телепрограм.

Пресслужба ТОВ «ЗЕОНБУД»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY