detector.media
13.01.2022 11:27
Гнап, Зеленський, Назаров, Кива, Медведчук і Мураєв — лауреати Антипремії «Детектора медіа» 2021 року
Гнап, Зеленський, Назаров, Кива, Медведчук і Мураєв — лауреати Антипремії «Детектора медіа» 2021 року
Переможці не отримають нічого.

«Детектор медіа» підбив підсумки традиційної Антипремії, яку наша редакція оголошує за підсумками року. Переможців у восьми номінаціях визначили автори видання та учасники Спільноти ДМ.

Найгіршим медіавласником 2021 року визнали команду президента Володимира Зеленського, яка відроджує державні медіа всупереч логіці історії.

У номінації «найгірший журналіст» переміг ведучий каналу «Наш» Макс Назаров.

Колишній журналіст-розслідувач Дмитро Гнап став медійним антиваксером року — він перетворив свій ютуб-канал на розсадник пропаганди проти щеплень.

У номінації «піар року» виграв «Дом» — телеканал, який мав нести проукраїнські ідеї мешканцям окупованих територій, а натомість використовується не за призначенням.

Головним розпалювачем ворожнечі у медіа визнаний Ілля Кива, народний депутат від «Опозиційної платформи — За життя» і таємний шанувальник Беніто Муссоліні.

У номінації «російська пропаганда року» однакову кількість голосів набрали Віктор Медведчук та Євгеній Мураєв. Натомість одноосібну перемогу Мураєв здобув у номінації «Найтупіша заява року».

А найгіршим шоу року визнали пресмарафон Володимира Зеленського, де він сварився з журналістами і двадцять хвилин пояснював Михайлові Ткачу, що не святкував день народження Єрмака.

Докладно про результати Антипремії ДМ 2021 року читайте тут. Також можна порівняти їх із результатами 2020 року — дещо повторюється, дещо ні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY