detector.media
12.01.2022 08:29
Церемонія вручення «Оскара» вперше з 2018 року відбудеться з ведучими
Церемонія вручення «Оскара» вперше з 2018 року відбудеться з ведучими
Хто саме вестиме урочистості — наразі не оголошують, церемонія запланована на 27 березня.

Церемонія вручення кінопремії «Оскар» вперше з 2018 року відбудеться з ведучими. Про це сказав президент ABC Entertainment Крейг Ервіч, пише Reuters.

Подробиць, хто буде ведучим, він не надав. «Це можу бути я», — пожартував Ервіч.

Раніше церемонію вручення премії «Оскар» проводили, зокрема, телеведучий Джиммі Кіммел, гумористи Кріс Рок та Еллен ДеДженерес. У 2019-му ведучим мав бути комік Кевін Гарт, але проти цього виступила американська ЛГБТ-організація GLAAD, яка пригадала йому гомофобський жарт у 2010 році у Twitter. Зрештою Гарт відмовився вести церемонію, і відтоді вона взагалі проходила без ведучих.

В останні роки рейтинг телетрансляції «Оскара» значно знизився. У 2021 році її подивились у США 10,4 млн людей, що було рекордно низьким показником.

У 2022-му премія не тільки поверне собі ведучого, а й повернеться до Dolby Theatre — традиційного місця проведення. Торік церемонія через карантинні обмеження проходила в історичному вокзалі Union Station.

Номінанти на «Оскар» будуть оголошені 8 лютого, а сама церемонія запланована на 27 березня.

Нагадаємо, короткі списки номінантів оголосили 21 грудня 2021-го. Українська стрічка «Погані дороги» Наталки Ворожбит не потрапила до шорт-листа.

Ілюстрація: oscars.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY