detector.media
10.01.2022 12:40
В Україну не пустили російського тіктокера – забув мету візиту
В Україну не пустили російського тіктокера – забув мету візиту
Російський блогер прилетів рейсом зі Стамбула і під час контролю не зміг підтвердити прикордонникам мету свого перебування в Україні.

Російського TikTok-блогера Даню Мілохіна не пропустили в Україну через те, що він не зміг підтвердити прикордонникам мету свого візиту. Про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням на джерела в ДПСУ.

«Його дійсно спинили на кордоні. Він прилетів рейсом зі Стамбула і під час контролю не зміг підтвердити прикордонникам мету свого перебування в Україні. У спілкуванні росіянин зазначав, що начебто їде з приватним візитом для відпочинку. Проте це не переконало прикордонників. Його повернули в зворотному напрямку», – повідомили агенції.

Раніше про відмову у в’їзді в Україну повідомив сам Мілохін в інстаграмі. Він зазначив, що прилетів до української столиці з друзями, і всіх їх «розвернули назад».

«Чуваки, мене не впустили. Я – ворог. Нас назад розвернули», – написав він.

ДПСУ повідомляла, що з початку 2022 року у в’їзді було відмовлено 97 іноземцям, з них 25 – громадяни Росії.

8 січня 2021 року до України не пустили російського актора серіалів і театру В’ячеслава Чепурченка. Росіянин отримав заборону в’їзду на три роки через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY