detector.media
06.01.2022 14:29
У побитого в Кременчуці журналіста діагностували струс мозку та забій грудної клітини і плеча
У побитого в Кременчуці журналіста діагностували струс мозку та забій грудної клітини і плеча
Наразі він госпіталізований.

У журналіста Кременчуцької міської телерадіокомпанії Антона Воробйова діагностували струс мозку, забій грудної клітини та плеча. Про це директор ТРК Сергій Перепелятник повідомив у коментарі Суспільному.

Наразі журналіст госпіталізований до лікарні інтенсивного лікування, куди його доставила швидка 5 січня після нападу в приміщенні Кременчуцької районної лікарні. Туди Воробйов разом із оператором приїздив знімати нібито захоплення приміщення «тітушками».

«Сьогодні (5 січня – ред.) було дійсно щось схоже на 90-ті роки. Тому що невідомі особи захопили приміщення, і коли ми про це дізналися, разом з оператором я приїхав на місце події. Ми намагалися дізнатися, що роблять там невідомі особи. До нас почали застосовувати фізичну силу, виштовхували нас, били. Вони били мене централізовано в одне місце. Загалом більше всього у плече. Після чого я почував себе зле і викликав "швидку"», – розповів журналіст у відеозверненні.

За фактом інциденту поліція Полтавської області відкрила кримінальні провадження за ст. 356 (Самоправство) та ч. 2 ст. 345-1 (Погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України.

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY