detector.media
03.01.2022 10:10
«Детектор медіа» заблокували в Росії
«Детектор медіа» заблокували в Росії
Рішення про блокування було ухвалене ще 2015 року, але доступ закрили тільки у грудні 2021-го.

Доступ до сайту «Детектор медіа» на території Росії заблокований. Про це повідомили відразу кілька читачів нашого видання, які спробували зайти на сайт у перші дні 2022 року.

У реєстрі заборонених російською владою онлайн-ресурсів на сайті «Роскомсвобода» «Детектор медіа» згадується у зв’язку з блокуванням доступу до новини, яка, своєю чергою, розповідає про блокування Роскомнаглядом доступу до публікації «Громадського» у серпні 2016 року. 

Окрім цієї новини, заблоковані ще шість сторінок на сайті «Детектор медіа» (можна припустити, що серед них і головна сторінка).

Сайт посилається на вимогу  про блокування, видану Генеральною прокуратурою Росії у квітні 2015 року, однак, згідно з інформацією на сайті «Роскомсвобода», блокування «Детектора медіа» почалося 23 грудня 2021 року. Інформація про блокування (без подробиць) є на сайті Роскомнагляду

Рекомендуємо нашим читачам, які живуть або перебувають на території Росії, використовувати VPN або інші програми, які допомагають обходити блокування. Також радимо підписатись на наш телеграм-канал — його не заблокують. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY