detector.media
31.12.2021 11:15
Данілов розказав, як РНБО голосувала за санкції проти каналів Шуфрича
Данілов розказав, як РНБО голосувала за санкції проти каналів Шуфрича
За санкції проти каналів Шуфрича голосували письмово та упродовж трьох тижнів.

За санкції щодо каналів «Перший незалежний» та  UkrLive  Рада національної безпеки та оборони голосувала письмово та упродовж трьох тижнів. Про це  розповів секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов, повідомляє Еспресо.TV.

«У нас рішення РНБО приймаються двома шляхами. Перший - коли президент збирає всіх членів РНБО і ми в приміщенні ОП проводимо засідання. Є інший шлях  письмове голосування, воно щодо цього питання (санкції проти каналів «Перший незалежний» і UkrLive,  ред.)  проводилось протягом трьох тижнів. Кожен член РНБО отримує документи і розглядає їх в зручний спосіб. Так з'являються укази президента з цього приводу», – заявив Данілов.

Також  він прокоментував можливість запровадження санкцій проти інших ЗМІ: «Те, що стосується, які канали будуть  це залежить від подань. Як тільки вони будуть подаватись – РНБО буде реагувати. Ще раз наголошую, це не має стосунку до свободи слова. У нас її більше, ніж достатньо».

Нагадаємо, нардеп «ОПЗЖ» та голова Комітету з питань свободи слова Нестор Шуфрич заявив, що за його інформацією, члени РНБО погодили санкції проти телеканалів Перший незалежний та UkrLive у WhatsApp, реального засідання Радбезу не було.

Фото: espreso.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY