detector.media
28.12.2021 16:12
Новий власник 4 каналу Олексій Ковальов має єдиний постійний дохід – зарплату нардепа
Новий власник 4 каналу Олексій Ковальов має єдиний постійний дохід – зарплату нардепа
Олексій Ковальов згідно з відкритою інформацією не має власного житла і орендує квартиру в Києві.

Нардеп «Слуги народу» Олексій Ковальов у декларації за 2020 рік вказав, що має право користування двома будинками своєї матері, а також орендує квартиру в Києві.

На декларацію нардепа звернула увагу «Українська правда». Згідно з нею, у Ковальова немає у власності житла, він орендує квартиру майже на 70 квадратів у Києві. Також задекларовані два будинки матері у Херсонській області, а ще її ж земельна ділянка.

Єдиний постійний дохід нардепа – депутатська зарплата. Ковальов має автівку BMW X6 2020 року випуску (коштувала понад 2,7 млн грн.)

У кінці 2020 року Ковальов задекларував 540 тисяч гривень на банківському рахунку, 4 мільйони гривень і $101,45 тисячі готівкою.

Вартість угоди з купівлі телеканалу наразі невідома. Однак лише сума статутного капіталу купленої фірми (4,4 млн гривень) становить майже 60% грошових накопичень Ковальова на кінець 2020 року.

Сам Ковальов у коментарі УП заявив, що придбав 4 канал за кошти своєї родини і що Офіс президента не брав у цьому участі.

28 грудня стало відомо, що Олексій Ковальов став засновником ТОВ «ТРК Інтеррадіо» (4 канал), а Іван Ковальов та Наталія Ковальова (ймовірно, батьки нардепа) – бенефіціарними власниками.

Раніше співвласниками каналу були Дмитро Добродомов і Андрій Мисик, після того, як у вересні 2021-го зі складу власників вийшов Максим Варламов.

Фото: Олексій Ковальов/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY