detector.media
28.12.2021 15:50
Новий власник 4 каналу заявив, що придбав його за кошти своєї родини і що ОП не брав у цьому участі
Новий власник 4 каналу заявив, що придбав його за кошти своєї родини і що ОП не брав у цьому участі
Олексій Ковальов вважає, що ЗМІ поширюють неправдиві відомості про його статки.

Народний депутат від партії «Слуга народу» Олексій Ковальов, який став новим власником 4 каналу, заявив, що придбав його за кошти своєї родини і що Офіс президента не брав у цьому участі. Про це він сказав у коментарі УП.

«Жодної ролі президента в покупці 4 каналу не було – я це можу офіційно підтвердити. Канал було куплено на грошові кошти моєї родини. Зараз ЗМІ поширюють неправдиві відомості, що я нібито не міг собі купити телеканал. Там була дуже важка структура власності й переходу цієї власності до мене, але ми це зробили. Офіс президента в цьому участі не брав», – розповів Ковальов.

Він додав, що хоче розвиватись у контексті медіа, а для цього «треба мати власний канал або співпрацювати з певними бізнесово-фінансово-промисловими групами». За словами Ковальова, переговори щодо купівлі телеканалу тривали приблизно рік, сума не розголошується.

«Я планую далі продовжувати свою політичну кар’єру, а без медіа наразі в Україні, я думаю, це буде важко зробити. Стосовно редполітики: телеканал буде залишатися проукраїнським», – сказав Олексій Ковальов.

Він також розповів, що й сам буде брати участь у токшоу на своєму каналі.

Нагадаємо, 28 грудня стало відомо, що Олексій Ковальов став засновником ТОВ «ТРК Інтеррадіо» (4 канал), а Іван Ковальов та Наталія Ковальова (ймовірно, батьки нардепа) – бенефіціарними власниками.

Фото з фейсбук-сторінки Олексія Ковальова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY