detector.media
28.12.2021 12:23
Генпродюсер 4 каналу: Після зміни власника жодних змін у штаті або втручань у редакційну політику не було
Генпродюсер 4 каналу: Після зміни власника жодних змін у штаті або втручань у редакційну політику не було
Генпродюсер 4 каналу Владислав Бичок: Колектив каналу хоче зрозуміти, які зміни впроваджуватиме новий власник.

Колектив 4 каналу очікує на змістовну зустріч із новим власником мовника, нардепом «Слуги народу» Олексієм Ковальовим та сподівається на те, що зміни редакційної політики не буде. Про це у коментарі «Детектору медіа» розказав генеральний продюсер 4 каналу Владислав Бичок.

«На сьогодні можу сказати лише те, що у колективу була зустріч з новим власником. Його представили колективу і підписали угоду про невтручання у редакційну політику. Після цього не було жодних вказівок або нововведень. Наразі ми працюємо у тому ж режимі. Жодних змін у штаті, нових посад та нових облич не було, втручань в редакційну політику не було. Тому ми чекаємо на зустріч із власником», – сказав Владислав.

На запитання про те, як канал планує убезпечити себе від можливого впливу представника владної партії, Владислав Бичок зазначив: «Сам власник заявляв нам і писав у соцмережах, що йому бракує телеканалів, рівновіддалених від усіх політичних сил, які не обслуговують конкретну з них. Тому ми зважатимемо на вчинки з його сторони. Якщо буде змінюватись риторика, то ми на це реагуватимемо. Але наразі рано робити висновки і накладати клеймо. Я хочу зрозуміти, які будуть зміни. І вже виходячи з того прийматимемо рішення».

28 грудня 2021 року стало відомо, що нардеп Олексій Ковальов придбав юридичну особу 4-го каналу ТОВ «ТРК Інтеррадіо».

Раніше співвласниками каналу були Дмитро Добродомов і Андрій Мисик, після того, як у вересні 2021-го зі складу власників вийшов Максим Варламов.

За даними УП, Олексій Ковальов був на новорічному корпоративі 4 каналу і його представили колективу як нового власника.

Сам нардеп підтвердив, що його родина придбала телеканал. У перспективі Ковальов планує зробити його «одним із лідерів серед інформаційних каналів».

«4 телеканал, на мій погляд, єдиний серед приватних мовників в Україні, який рівновіддалений від усіх політичних та олігархічних груп. Переконаний, подібних медіа дуже бракує в Україні, адже телеканали, що обслуговують виключно власних господарів, завдають значної шкоди нашій державі та українському народу», – йдеться в його дописі у фейсбуці.

Фото надане Владиславом Бичком

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY